De Gîtes

‘Le Grand Gîte’ (de Grote Gîte)

De eetkamer van de ‘Grand Gîte’
De eetkamer van de ‘Grand Gîte’

220m2 woonoppervlakte

6 kamers

een privé terras van 40m2

een capaciteit van 16 personen (inclusief 2 kinderen)


2 tweepersoonsbedden, 10 eenpersoonsbedden, 2 stapelbedden voor kinderen/tieners, mogelijkheid om 2 bedden bij te plaatsen, een bedbank (voor gasten die een nacht overblijven).

 

Op de benedenverdieping: een slaapkamer van 25m2 (La Gardiënne) met een wasbak, een grote woonkamer van 35m2 die ruim genoeg is om er met 17 personen te eten. Deze komt uit op een mooi terras van 40 m2 met een barbecue. Er is verder een semiprofessionele keuken van 16m2, een kleinere lees- en tv kamer met een bedbank voor eventuele logees), een toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Per kamer kunnen er twee, drie of vier gasten slapen.

De ‘Module bas’ is een slaapkamer die zich onder de woonkamer bevindt. Hier is alleen een wastafel. Via een binnentrap is deze kamer te bereiken.

 

De middelgrote gîte, ‘Le Cantou’

Het op het zuiden gelegen  terras van ‘Le Cantou’
Het op het zuiden gelegen terras van ‘Le Cantou’

160m2 woonoppervlakte

3 kamers plus een kleine zolderkamer

Een privé terras van 40m2

Geschikt voor 8 personen incl. 2 kinderen


Te huur vanaf Pasen 2012

 

1 tweepersoonsbed, 4 eenpersoonsbedden, 2 stapelbedden voor kinderen, een zolderkamer met twee eenpersoonsbedden voor onverwachte logees.

 

Op de benedenverdieping bevindt zich een woonkamer met een keukenhoek (25m2), die uitkomt op een half overdekt terras van 40m2 met een buitenkeuken, een slaapkamer van 16m2, een douche en een toilet.

Op de eerste verdieping vindt u twee kamers van elk 20m2 voor 2 tot 4 personen, een grote badkamer met bad en douche en een wc.

Onder het dak bevindt zich een zolderkamer met dakraam (voor 2 personen).

 

De kleine gîte, ‘La Clède’

De woonkamer van ‘La Clède’
De woonkamer van ‘La Clède’

50m2 woonoppervlakte

1 of 2 kamers

een privé terras van 30m2

 

Geschikt voor vier personen

4 eenpersoonsbedden en 1 bedbank

 

De benedenverdieping bestaat uit een woonkamer met keukenhoek (25m2 met genoeg ruimte voor 6 personen om te eten), een open haard en een bedbank. De benedenverdieping heeft openslaande deuren naar een terras van 30m2.

Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer (18m2) voor 2 personen en een badkamer met wastafel, douche en wc.

Bij ‘La Clède’ kan een extra slaapkamer, ‘Le Module haut’ (geschikt voor twee personen) gehuurd worden die zich op 5m afstand van de gîte bevindt.

 

De grootste gîte, ‘Le Grand Mas’

‘Le Grand Mas’ is in wezen de samenvoeging van de ‘Grote Gîte’ en ‘Le Cantou’. Door simpelweg de deuren te openen die de twee gîtes van elkaar scheiden, ontstaat er één grote gîte.

‘Le Grand Mas’ (noordzijde) in het voorjaar
‘Le Grand Mas’ (noordzijde) in het voorjaar

400m2 woonoppervlakte

10 slaapkamers

in totaal 80m2 prive terras

geschikt voor maximum 26 personen (incl. 4 kinderen)


3 tweepersoonsbedden, 18 eenpersoonsbedden, 4 stapelbedden, 1 bedbank.


Le Grand Mas is zeer geschikt voor grote familiebijeenkomsten, verjaardagsfeesten of seminairs: De multifunctionele ruimte (La Grange) is eenvoudig te veranderen in bv een danszaal, een conferentieruimte of een studiezaal. De slaapkamers kunnen vanuit de Grange makkelijk bereikt worden zonder naar buiten te hoeven gaan.

 

NB: Door het gehele complex af te huren is het mogelijk om nog drie slaapkamers (voor 6 personen) toe te voegen aan ‘Le Grand Mas’. Zo wordt u ook de alleengebruiker van de gemeenschappelijke ruimtes.